Hävittäjähankinta

HX fighter program Finland

Hävittäjähankinta - HX-hanke

HX-hävittäjähankkeessa ilmavoimien nykyinen F-18 Hornet -kalusto korvataan vuodesta 2025 alkaen uudella monitoimihävittäjällä. Hankintapäätös uudesta hävittäjäkalustosta tehdään vuonna 2021.

Tämä sivusto on osa hankkeeseen liittyvää yksityistä ja epävirallista informaatiokonseptia, jonka eri kanavissa jaetaan tasapuolisesti tietoa kansalaisille, päättäjille ja medialle lisäten samalla miljardien eurojen hankkeen päätöksenteon avoimuutta.

Tavoitteena on saada Suomelle paras mahdollinen hävittäjäkalusto, joka täyttää puolustuksemme suorituskykyvaatimukset myös tulevaisuudessa.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta 

Hävittäjähanke löytyy jo Facebookissa www.facebook.com/havittajahankinta. Käy tykkäämässä ja jakamassa! Tulossa myös Instagram ja Youtube -kanavat. Luvassa on myös muita info-tapahtumia.


Uutisia ja tiedotteita, videoita, blogeja...

Virallinen logo (PLM)

Hävittäjähankinta-kanavilla on tietoa, tiedotteita, uutisia, blogeja, kuvia, videoita ja linkkejä, joita tuottavat konseptin ylläpitäjät, kaupalliset yhteistyökumppanit eli hävittäjävalmistajat sekä hankkeesta vastaavat puolustusministeriö ja ilmavoimat. Hankkeen viralliset tiedotteet löytyvät puolustusministeriön sivulta www.defmin.fi.

Yhteystiedot

Hävittäjähankinta-viestintäkonseptista vastaa itsenäinen toimittaja-viestintäasiantuntija Kimmo Halonen. Lisätietoja:

Kimmo Halonen

toimittaja, viestintäasiantuntija

media@live.fi ja havittajahankinta@outlook.com +358 44 9600115


Ota yhteyttä! Ohessa yhteydenottolomake.